030-2286049
1695300231052 (1)

Met spoed een taxatie nodig?

Soms is er een situatie waarbij je als hypotheekadviseur met spoed een taxatie nodig hebt voor een klant. Dat kan soms gebeuren. Wij kunnen je vaak daarbij van dienst zijn. We zijn sowieso gewend onze taxatierapporten met snelheid op te leveren, maar als het echt nodig is zetten we een tandje bij. Zodat ons doel is het rapport de dag nadat we het huis hebben kunnen bekijken voor de opdrachtgever op te leveren.

Normaal zijn onze rapporten binnen 2 tot 3 werkdagen klaar nadat we het huis bekeken hebben. We hebben natuurlijk ook te maken met de tijd die het NWWI nodig heeft voor de validatie. Dat gaat gelukkig meestal wel redelijk snel (binnen paar uur), soms moeten we even wat meer geduld hebben.

Omdat we onze rapporten goed voorbereiden en onderbouwen voordat we ze insturen naar het validatieinstituut NWWI, komen de meeste rapporten foutloos terug. Zodat we het rapport gelijk digitaal kunnen ondertekenen en de opdrachtgever over het taxatierapport kan beschikken.

Heb je een keer met spoed een taxatie nodig? Bel dan svp met ons zodat we gelijk kunnen kijken of we snel voor je kunnen schakelen. Samen voor het belang van de klant!